Lax’n’Busto

Foto: Teodoromix

Lax’n’Busto is een Catalaanse pop-rock groep die in 1986 werd opgericht in El Vendrell.

Groepsleden:

  • Jaume Piñol Mercader: drums
  • Jesús Rovira Costas: bas
  • Pemi Rovirosa gitaar
  • Cristian G. Montenegro: gitaar
  • Eduard Font: keyboards
  • Salva Racero Alberch: zang (sinds 2006)

Discografie:

  • Vas de punt …o què!!! (1989)
  • Lax´N´Busto (1991)
  • Vas de punt …o què!!!” without banned song “Carme Flavià (1992)
  • Qui ets tu? (1993)
  • La caixa que puja i baixa (1995)
  • A l’Auditori (1996)
  • Sí (1998)
  • Lllença’t (2000)
  • Elèctric Tour (2002)
  • Morfina (2003)
  • Amb tu Tour (2004)
  • Amb tu (2005)
  • Last Pemi Fortuny’s concert (2006)
  • Lax’n’Busto incorpore met de nieuwe zanger Salva Racero (2006)
  • Relax (2007)
  • Objectiu: La lluna (2008)
  • A l’Apolo (2009)
  • Simfònic (2010)
  • Tot és més senzill (2013)

De groep heeft een eigen website op Lax’n’Busto

Een voorbeeld van hun muziek volgt hierna:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *